Takfönster till platt och låglutande tak utan störande karmar

SkyVision är ett stilrent slätt designat takfönster för platta tak med en lutning från 0 upp till 30 grader vilket även inkluderar låglutande tak. Dessa takfönster till platta tak maximerar inflödet av dagsljus utan att störande inramning är synlig underifrån. Ett otroligt vackert ljusinsläpp!

Alla modeller på SkyVision

Alla modeller på SkyVision


Maximalt ljusinsläpp

Maximalt ljusinsläpp

Snyggt på alla tak - Med sin tidlösa och stilrena design passar SkyVision på alla typer av byggnader, från moderna funkishus, gamla hus från sekelskiftet eller offentliga byggnader så som skolor och restauranger.

Dold motor - En väldigt unik egenskap är att fasta och öppningsbara ser precis likadana ut vilket bidrar till en mycket snyggare design. Öppningsmotorerna är osynliga både från in- och utsidan.

Tack vare en utmärkt isolering är värmeförlusten minimal och bullerreduceringen optimal.

Vilka mått ni vill - Det finns 6 st. SkyVision-produkter som inom vissa ramar går att måttbeställa efter önskad storlek – Fixed (fast), Comfort (öppningsbar), Walk-on, Circular (runt), Linear (hopkoppling av flera SkyVision i rad), samt Access (kan öppnas helt för smidig tillgång till taket). Allt för att passa varje unikt projekt, exempelvis så kanske ett runt takfönster behövs för att bryta av ett rakt och hårt formspråk, eller så efterfrågas ett bra U-värde. Inga problem, vi kommer ner till 0.65 W/m²K!

Runt takfönster

Runt takfönster

Säkert, smidigt och enkelt - Vilenta SkyVision takfönster för platta och låglutande tak levereras med 10 års garanti och 2 års garanti för motorer. SkyVision levereras färdigmonterade för en enkel och snabb montering på taket. Det betyder att installationen blir betydligt enklare, billigare och säkrare för hantverkaren som jobbar på taket.

  • Skyvision Fixed: Längd 250 - 3000 mm x bredd 250 - 1600 mm Maximal area (invändigt mått) = 4 m².

  • Vilenta SkyVision Walk-On: Längd 250-2000mm x bredd 250- 2000mm Maximal area (invändigt mått) = 2m².

  • Vilenta Skyvision Comfort: Längd 600-2000mm x bredd 600- 2000mm Maximal area (invändigt mått) = 2m².

  • SkyVision Circular: Diameter 900-1350mm Maximal area (invändigt mått) = 1.23m².

  • Färger: SkyVision är som standard målad i en väderbeständig pulverlack, kulör RAL 7043/77 (mörk grå). Ytbehandlingen på den inre sargen är vit lackfärg.

  • Material: SkyVision är tillverkat av högkvalitetsglas, aluminium och trä. Alla material är återvinningsbara. Det levereras komplett med vitmålad sarg invändigt för enkel och snabb montering på platta tak med svag lutning.

  • Glasalternativ: SkyVision kan levereras med super low-E argonfyllt tvåglasfönster. SkyVision finns med treglasfönster (med kryptonfyllning). Alternativ för solskydd finns att få.

  • Certifieringar och garantier: VILENTA SkyVision levereras med 10 års garanti och 2 års garanti för motorer. VILENTA SkyVision följer de senaste bestämmelserna och är CE-märkt enligt DS/EN14351-1. Tillverkaren VITRAL har ISO9001:2008- certifiering. SkyVision Fixed och Comfort har även CWCT TN66/67 ett falltest för glastak för ökad säkerhet på tak.

  • U-värden: För SkyVision Fixed, Comfort och Circular är U-värdet för enheten totalt sett 0.97 W/m²K (inga problem vi kommer ner till 0.65 W/m²K (treglasfönster), för Walk-On - 1,06 W/m²K. Glasskivans U-värde från 0.7 W/m²K. Alla U-värden är beräknade med 0 graders taklutning och baserade på en extern ytarea: Arc = 3,72 m²

  • Sarg: levereras från 150 mm upp till 600 mm, beroende på projektets behov.

Fyll i formuläret nedan för att få en offert på SkyVision!

(T.ex. mått, antal och taklutning i grader)

Inspiration...


LADDA NER EN MONTERINGSBESKRIVNING PÅ SKYVISION: